Kategorier
A-niveau B-niveau Biologi C-niveau Dansk Engelsk Erhvervsuddannelser Fransk Fysik Fysik/kemi Geografi Gratis Grundskole Gymnasiale uddannelser Kemi Kristendomskundskab Matematik Mellemtrin Musik Natur/teknologi Samfundsfag Spansk Udskoling UNI-Login Voksenuddannelser

Restudy

4
(1)

Restudy blev etableret i 2009 og bygger på grundstenen om adgang til kvalitetsundervisning døgnet rundt upåagtet sociale arv, evner, manglende mobilitet samt valg af skole og uafhængigt af underviserne.

Få år efter etableringen af Restudy, påbegyndte det danske skolesystem en revolutionerende forandringsproces. Internettets rolle og udbredelsen af diverse devices såsom iPads, notebooks og lignende, betød store undervisningsmæssige ændringer/udfordringer. Vores allerede etablerede plads i markedet gjorde, at vi var klar og med fra starten.

Flipped Classroom/Learning vandt langsomt sit indpas i undervisningen og supplerede den traditionelle klasseværelsesundervisning. Det er blevet en del af den daglige skoledag med it og digital teknologi, som en vigtig del af indlæringen.

Filer:
Manglende vedhæftning

Vurdering

Skriv et svar