Kategorier
Abonnement Didaktiske læremidler Grundskole Indskoling Mellemtrin Platform Udskoling Undervisningsforløb

Lærerstuderende.dk

0
(0)

Formålet med Lærerstuderende.dk er at give lærerstuderende en fagligt målrettet hjælp til løsningen af lektier, afleveringer og større skriftlige opgaver. Denne hjælp skal ses som et supplement til den daglige undervisning.

På Lærerstuderende.dk finder du en vidensbank, der indeholder ca. 5.000 materialer. Vidensbanken består af kompetencemålprøver, praktikopgaver, PL opgaver og prøver, undervisningsforløb, synopser, bachelorprojekter og meget andet, udarbejdet af lærerstuderende.

Opgaverne kan både tjene til inspiration og hjælp i forhold til form og struktur og i forhold til selve indholdet i besvarelsen.

Derfor bliver alle indsendte opgaver kvalitetskontrolleret af vores redaktion.

Vi tror på, at man kan lære af det gode eksempel , men også af andres fejl, såfremt der er en tilhørende klar begrundelse for, hvilke fejl og mangler der er i opgaven.

Lærerstuderende.dk og plagiat

Lærerstuderende.dk tager skarpt afstand fra alle former for plagiat. Vi har derfor taget følgende forholdsregler imod plagiat:

  • Alle kan læse et gratis uddrag af alle dokumenter og uddraget er søgbart via Google
  • Alt indhold i alle opgaver er gratis direkte søgbart via Lærerstuderende.dk’s søgefunktion
  • Vi linker på alle sider til stopplagiat.nu, som er universiteternes webtutorial om plagiering
  • Alle undervisere der underviser lærerstuderende får gratis adgang til lærerstuderende.dk. Se hvordan her.

Pædagog på lærerstuderende.dk
På lærerstuderende.dk har vi også opgaver skrevet af studerende på pædagoguddannelsen. 

Du finder opgaver til pædagoguddannelsen her.

Vil vi meget gerne have flere opgaver – Så hvis du vil give andre pædagogstuderende hjælp og inspiration, så kan du tilføje dine opgaver her.

Danmarks største siden 1996

Tilbage i 1996, da stifteren af Lærerstuderende.dk, Morten Therkildsen, gik på KDAS, var det kun muligt at læse andre studerendes opgaver, hvis læreren havde taget nogle udvalgte med til undervisningen. Og der var kun ganske få lærere, som gjorde dette. Selv på Seminariets bibliotek var det ikke muligt at finde andre studerendes opgaver. Dette inspirerede Morten Therkildsen til at starte siden.

I 2012 blev Lærerstuderende.dk overtaget af forlaget Better Students. Better Students fortsætter arbejdet med at give lærerstuderende muligheden for at hente inspiration i den største samling af seminarieopgaver i Danmark.

Filer:
Manglende vedhæftning

Vurdering

Skriv et svar